Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پزشکیان گفت: کلیپی از مقام معظم رهبری مربوط به سال ۸۰ یا ۸۱ منتشر شده که معظم له در سخنانی می‌فرمایند در انتخابات آمریکا ۳۰ الی ۴۰درصد در انتخابات شرکت کرده‌اند و این نشان می‌دهد که مردم از نظام و حاکمیت شان دلخور و ناراضی هستند.

 پزشکیان، با اشاره به میزان پایین مشارکت و همچنین درصد بالای آرا باطله در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: اگر به کسانی که آمدند و رای باطله دادند و  افرادی که نیامدند و رای ندادند به صورت ویژه توجه نکنیم به مشکل برمی‌خوریم، چرا که اینها از ما ناراضی هستند و این نارضایتی با توجه به اینکه همین الان هم مشکل داریم، در ادامه برایمان مشکل ساز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم تبریز در مجلس ادامه داد: از آن طرف دشمن تبلیغات زیادی داشت که کسی در انتخابات شرکت نکند و عده ای عوامل داخلی نیز که از ابتدای انقلاب با نظام و انقلاب مشکل داشتند تلاش کردند که این قضیه را تشدید کنند. تحریم هم که اوضاع و احوال و مشکلات مردم  را تشدید کرده و همه اینها باعث دلسرد شدن بخشی از جامعه شده است.

پزشکیان تصریح کرد: برخی همه مسائل و مشکلات فعلی را مربوط به این دولت می دانند در حالیکه این مشکلات به همه ما برمی گردد. اگر عیب هایی را که در قوه قضاییه است احصا کنید، کمتر از دولت نیست. اینکه جایی را گُنده کنیم یا کم و زیاد کنیم اشکال ماست؛ ما باید اشکالات خودمان را رفع کنیم. باید بنشینیم در درون خودمان مشکلاتمان را رفع کنیم و از تمامیت خواهی دست برداریم و اجازه دهیم همه بازیگران براساس توان تجربه و عملشان در بازی شرکت کنند. اگر تصور کنیم با عده ای خاص می توانیم مملکت را نجات دهیم حتما اشتباه فکر می‌کنیم .

وی در پاسخ به این سوال که آیا عدم حضور برخی کاندیداها در عرصه انتخابات تاثیری در این عدم مشارکت و یا میزان آراءِ باطله داشته یا خیر؟ گفت: یکی از علل عدم حضور مردم در انتخابات به دلیل این بود که از قبل معلوم بود که آقای رئیسی قرار است رئیس جمهور شود. بازیگران دیگری که می‌توانستند در صحنه بیایند و عده‌ای را وارد انتخابات کنند و میزان مشارکت را افزایش دهند توسط شورای نگهبان حذف شدند .

وی ادامه داد: بنده به عنوان یکی از افرادی که توسط شورا رد صلاحیت شدم درخواست کردم که شاخص بدهید که بفهمبم آنهایی که آمدند با چه شاخصی آمدند که این یکی‌ها ندارند؛ خوب متاسفانه این اتفاق نیفتاد.

برای اینکه مشارکت افزایش پیدا می‌کرد باید اجازه می‌دادیم نمایندگان تمام سلایق با این دیدگاه که به انقلاب و چارچوب انقلاب پایبند هستند حضور داشته باشند و مردم رای بدهند .

وی در پاسخ به این سوال که "چه اتفاقی می‌افتد که مردم پای صندوق رای می آیند اما ترجیح می دهند رای سفید به صندوق بیندازند، یا در برگه رای اسامی چون عباس بوعذار و محمود احمدی نژاد را بنویسند؟ گفت: برای اینکه این افراد به انقلاب معتقد هستند ولی به کسانی که به عنوان کاندیدا معرفی کردند اعتقاد نداشتند.

منبع: عصرایران

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۴۸۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است

فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه‌تمام را تمام کنیم و آرایش سیاسی مجلس را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمد داشته باشیم.

حسین کنعانی‌مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته، به‌طور طبیعی با کاهش مشارکت روبه‌رو خواهیم بود، چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند تعداد رأی مناسبی داشته باشند و به این واسطه، رأی بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد معمولی از مشارکت را داشته باشیم.

فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد، بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه‌تمام را تمام کنیم و آرایش سیاسی مجلس را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی‌مانده تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمد داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که بیشتر از طیف اصولگرایان هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همه متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام (ره) و رهبری هستند، اما خط مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی‌مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که احزاب بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند، همه‌چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به‌تبع موجب کارشکنی، اختلاف و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده و ناامیدی را بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • تصاویری جدید از محمود احمدی نژاد در خارج از کشور درحال خوش و بش کردن
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • ببینید | اسکورت سنگین محمود احمدی‌نژاد به محض ورود به بوداپست مجارستان
  • تصاویر اسکورت محمود احمدی‌نژاد در سفر خارجی
  • محمود احمدی نژاد دوباره عازم خارج از کشور شد | علت چیست؟ +تصاویر
  • محمود احمدی نژاد به خارج از کشور رفت /علت چیست؟ +تصاویر
  • توصیه مهم به مردم در خصوص دور دوم انتخابات
  • (ویدئو) احمدی نژاد: ۴۰ هزار هکتار بدهیم؟ برای قوچ؟! اون هم ارمنی؟!
  • واکنش عجیب احمدی‌نژاد به زیستگاه قوچ ارمنی!
  • سه رقیب جدید قالیباف در کرسی ریاست مجلس؛ وزرای احمدی نژاد به صف شدند