Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ورزش 3»
2024-05-07@04:44:09 GMT

بوعذار: مبعلی معلم کاشته زدن من بود

تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۸۳۲۷۱۸

بوعذار: مبعلی معلم کاشته زدن من بود

کاشته زدن مهارت خاصی است که عباس بوعذار به آن مچهز است.بازیکنی که البته به دلایل دیگری در ذهن ها جا گرفته . 

به گزارش ورزش سه، عباس بوعذار در مورد فصلی که به همراه نفت مسجد سلیمان گذراند به خبرنگار ما گفت: فصلی که گذشت از لحاظ امکاناتی و مالی و کمبود بازیکن واقعا خیلی سخت بود.  همانطور که مشاهده کردید امسال سه مربی عوض شد ولی با این همه به خاطر مردم خوزستان و مسجدسلیمان جنگیدیم و تیم را در لیگ حفظ کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوارم این مشکلات در سال آینده رخ ندهد.


او که در زمان سرمربیگری محمود فکری بیشتر فرصت بازی کرد در این خصوص ادامه داد: آقای فکری به من لطف داشت او هم در این شرایط سخت و با وجود پیشنهاداتی که داشت و به خاطر مردم مسجد سلیمان آمد و تیم را تحویل گرفت و خدا را شکر نتیجه لازم را هم گرفتیم.


بوعذار که در زدن کاشته مهارت ویژه‌ای دارد در این مورد توضیح می دهد: کاشته زدن یکی از خصوصیات خوب من است که با تمرین کردن به دست آوردم و از ایمان مبعلی که در نفت با هم همبازی بودیم نیز خیلی چیزها یاد گرفتم.


وی در خصوص اینکه چقدر از نفت مسجدسلیمان دریافتی داشته گفت: دریافتی امسال ما هم از نفت به ۶۵ درصد رسید. این دریافتی ها هم با کمک همه جانبه هیئت مدیره به سختی وارد باشگاه و به تیم تزریق می شود.


 بوعذار در پایان در مورد برنامه‌اش برای فصل آینده افزود: برای فصل بعد هنوز هیچ چیز قطعی نیست.  انشاالله تا روزهای آینده تصمیم میگیرم که به کدام تیم بروم.


این بازیکن در خصوص ماجرا علی دایی و طنزی که ساخته بودند و ترنذ شده بود و اینکه آیا هنوز هم ادامه دارد یا خیر گفت: جریان مصاحبه علی آقا هنوز هم ادامه دارد و همه جا پخش شده و هرکس من را می بیند می گوید یک دانه ر دارد(با خنده).

عباس بوعذار نفت مسجد سلیمان

منبع: ورزش 3

کلیدواژه: عباس بوعذار نفت مسجد سلیمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.varzesh3.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ورزش 3» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۳۲۷۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند

در برنامه بالاتر موضوع تنوع مدارس مورد بحث و گفتگو قرار گرفت و نظرات مختلف بررسی شد. معاون سابق آموزش و پرورش به عنوان مخالف تنوع مدارس و  رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان به عنوان موافق تنوع مدارس با یکدیگر به گفت و گو پرداختند.

ابراهیم سحرخیز، معاون سابق آموزش و پرورش گفت: تنوع مدارس به شرطی که باعث عدالت آموزشی شود مشکلی ندارد. 

وی افزود: اگر مدارس نمونه دولتی در روستاهایی که   نیروی انسان قوی ندارد و نسبت به شهر امکانات کافی ندارد ایجاد شود و باعث عدالت آموزشی میان دانش آموزان شهری و روستایی شود مشکلی ندارد.

او ادامه داد: به طور کلی ما ۲ نوع مدرسه پول بگیر و رایگان داریم .

وی  با بیان این که حدود ۱/۱۲ درصد دانش‌آموزان در مدارس تیزهوشان تحصیل می‌کنند؛ اظهار کرد: ما دانش‌آموزانی داریم که ممکن است در رشته‌های نظری تیزهوش نباشند اما در ورزش یا رشته‌های هنری تیزهوش باشد آیا دانش آموزان روستاها و عشایر نیز وارد مدارس تیزهوشان می‌شوند.

 او ادامه داد: مدرسه باید واقعیت جامعه باشد. متاسفانه مدارس دولتی نماد فقر است. مدارس ما در حال حاضر ۲ قطبی هستند و  طبقاتی شده اند. براساس یک گزارش در سال ۱۳۹۲ توسعه مدارس سمپاد و‌ نمونه دولتی مانع توسعه مدارس غیردولتی است. بر اساس یک آمار حدود ۵۰۰ هزار تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود به دانش آموزان آموزش می‌دهند و به بیان دیگر که این معلمان غیرمتخصص هستند.

سحرخیز تصریح  کرد: مدارسی همچون هیت امنا، غیردولتی یک ماه قبل از شروع مدارس  نیرو انسانی خود را گرفته است اما در مدارس دولتی تراکم جمعیت (کلاس ۴۰ نفره) نیروی غیرمتخصص است و معلم ها ناراضی هستند.

وی افزود: به شرطی که تمام مدارس  در سراسر ایران درس را آموزش بدهند و عدالت آموزشی ایجاد شود تنوع بد نیست.   

فاطمه مهاجرانی، رئیس سابق سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان هم گفت: مدارس سمپاد مدرسه تخصصی با نیازهای ویژه است ما باید مدارس را به جای خود برگردانیم البته ما کمبودهایی داریم که باید رفع شود اما حذف مدارس کار درستی نیست.

وی افزود: امیدواریم ما به جای دانشمند اندیشمند تربیت کرده و درک را به آن‌ها آموزش دهیم. بر اساس سند تحول بنیادین آموزش و پرورش باید دست مدیران را آزادتر بگذاریم اما متاسفانه این اتفاق نمی‌افتد.

او ادامه داد: ما باید تمام معلمان را توانمندسازی کرده تا آن‌ها بتوانند نیروی متخصص تحویل جامعه بدهند.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی آموزش و پرورش

دیگر خبرها

  • معلم، اسوه فرهنگی جامعه است
  • دانش‌آموزان و کودکان قربانیان اصلی جنایات اسرائیل هستند
  • شهدا اصلی‌ترین قدرت فرهنگی ما هستند
  • کار معلمی در ادامه راه انبیاء الهی است
  • دریافتی ایتام زنجانی به ۲ میلیون تومان رسید
  • اختصاص اولین حقوق به آزادی زندانیان غیر عمد
  • چالش کلاس‌های پرتراکم؛ از سردرگمی تا توقعات نابه‌جا از معلمان
  • تلاش‌های منطقه‌ای برای توقف نسل کشی در غزه جدی‌تر شده است
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • دوره تربیت‌معلم سبک زندگی قرآنی در شیراز برپا شد